facebook
na russkom
Otsikko kuva

Moottoripuisto

Moottoripuistossa ajotaidot koetuksella!

Xon-puistosta löydät myös moottoripuiston, jossa on erinomainen mahdollisuus päästä kokeilemaan omia ajotaitoja. Moottoripuistossa pärisee mönkijät, mopot ja moottoripyörät, joiden parissa vierähtää kesäinen päivä huomaamatta.

Turvallisuuden takaamiseksi kuljettajien tulee aina käyttää paikan päällä saatavilla olevia ajovarusteita (kypärää ja suoja-asua).

Pienet mopot

Pienet mopot
Pienet mopot
Pienillä mopoilla monet saavat ensimmäisen kokemuksensa mopolla ajosta. Xon-puistossa sen voi tehdä turvallisesti valvotulla ajoradallamme ajo-ohjaajan opastuksella. Ajokalustona Honda CRF 50F. Suositusikäraja 5 vuotta.

Pienet mönkijät

Pienet mönkijät
Pienet mönkijät
Pienet mönkijät ovat monelle ensimmäinen kosketus moottoriajoneuvojen maailmaan, sillä ne ovat turvallisin ja helpoin tapa kokeilla miltä tuntuu ohjastaa moottorilla kulkevaa ajoneuvoa. Kalustona Polaris Outlaw 50. Suositusikäraja 5 vuotta.

Isot mönkijät

Isot mönkijät
Isot mönkijät
Isojen mönkijöiden radalla voi ottaa askeleen kohti suurempia ja tehokkaampia menopelejä. Näillä menopeleillä voi ajaa myös kaksipäällä, jos esimerkiksi vanhemmat haluavat antaa yhteisen ajokokemuksen lapselleen.
Kalustona toimii Arctic Cat 90. Suositusikäraja 7 vuotta.