facebook
na russkom
Otsikko kuva

Laitteet

Xon-puiston laitteet ovat hurjia, hauskoja ja huippulaatua!

Panostamme kaikessa asiakkaitemme turvallisuuteen ja siksi hankimmekin laitteemme Sveitsistä, USA:sta ja Uudesta Seelannista, jossa tämän typpiset elämyspuistot ovat "arkipäivää" ja niiden suosio kasvaa kaiken aikaa.

Tule kokeilemaan, ihastumaan ja ylittämään rajasi! Korkealta ja kovaa, mutta turvallisesti!

Henkilökuntamme on erittäin hyvin koulutettu. Turvallisuus ja hyvä asiakaspalvelu on meille kaikki kaikessa.

Katapultti

Katapultti
Katapultti
Xon-puiston vierailla on mahdollisuus kokeilla, miltä tuntuu olla hetki elävänä tykinkuulana. Tätä massiivista laitetta voi kuvailla jättimäiseksi ritsaksi, joka ampuu henkilön silmänräpäyksessä taivaalle yli kolmenkymmenenviiden metrin korkeuteen. Ennen laukaisua asiakas kiinnitetään turvavaljaisiin kahdella joustavalla benji-köydellä. Näiden köysien ansiosta asiakas saa kaksi jännittävää elämystä yhden hinnalla: supernopean matkan ylös ja joustavan turvallisen paluun takaisin maanpinnalle. Katapultti on tarkoitettu yli 15-vuotiaille. 12-14-vuotiaat voivat kokeilla katapulttia huoltajan allekirjoittamalla luvalla.

Benji-hyppy

Benji-hyppy
Benji-hyppy
Xon-puiston vierailla on mahdollisuus kokeilla myös klassista benji-hyppyä. Asiakkaiden turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja ammattitaitoista. Heidän koulutuksestaan huolehtivat amerikkalaiset benji- maailmanmestarit, jotka toivat käyttöömme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen. Xon-puistolla benjiä vuorotellaan katapultin kanssa (Katapultti parillisina viikkoina ja Benji parittomina). Benji-hypyn voivat suorittaa 12-14-vuotiaat huoltajan allekirjoittamalla luvalla. Muuten ikäraja on 15 vuotta. Hyppääjän minimipaino on 40kg ja maksimi 200kg.

Mekaaninen rodeohärkä

Mekaaninen rodeohärkä
Mekaaninen rodeohärkä
Nyt on mahdollisuus kokeilla turvallisesti olisiko sinusta kenties ainesta rodeoratsastajaksi. Voit valita rodeo-ohjelman vaikeusasteen oman maun mukaan tai vaihtoehtoisesti antaa laitteen ohjaajan pyörittää härkää manuaalisesti. Ajanottotaulusta voit lopuksi tarkastaa kuinka kauan härän selässä kestit.

Megatrampoliini

Megatrampoliini
Megatrampoliini
Tämä jännittävä laite sopii koko perheelle - ikään katsomatta. Asiakkailla on mahdollisuus kokeilla useiden metrien korkuisia hyppyjä. Kaikista hurjapäisimmät henkilöt voivat harjoitella niin voltteja, kuperkeikkoja kuin muitakin kiemuroita. Laite synnyttää tunteen painottomasta tilasta. Asiakas kiinnitetään kahdella joustavalla köydellä. Nämä köydet sekä luotettava henkilökuntamme mahdollistavat huikean elämyksen ensiluokkaisella turvallisuudella. Laite on turvallinen myös pienille lapsille, alapainoraja on 15 kg ja yläraja on 90 kg.

Jättikeinu

Jättikeinu
Jättikeinu
Oletko ikinä halunnut heittää silmukoita perinteisellä suomalaisella juhannuskeinulla? Xon-puistossa asiakkaat voivat jakaa tämän elämyksen myös ystävien kanssa! Kukin osallistuja kiinnitetään sekä jalkatuilla että kokovartalovaljailla tiukasti keinuun kiinni. Tämän jälkeen osallistujilla on mahdollisuus keinua turvallisesti kokonaan keinun ympäri ja antaa painovoimalle valta.

Avaruuspallo

Avaruuspallo
Avaruuspallo
Olitko ajatellut astronautin ammattia? Tule kokeilemaan miltä tuntuu pyöriä aivan mielivaltaisesti, ilman kontrollia! Tule ja testaa! Laitteeseen minimipituus 150 cm.

Sumopaini

Sumopaini
Sumopaini
Haasta kaverisi leikkimieliseen sumopainiin! Pehmeät ja turvalliset asut takaavat turvalliset ottelut. Sumopaini on hauska aktiviteetti kaikenikäisille. Meiltä löytyy puvut niin lapsille kuin varttuneemmillekin painijoille.

Vesipallokävely

Vesipallokävely
Vesipallokävely
Tervetuloa kävelemään vetten päällä! Vesipallokävelyssä asiakas laitetaan ilmatiiviseen suureen palloon, joka lasketaan veden päälle kellumaan. Pallossa voi kokeilla kävellä, ryömiä tai vaikka heittää kuperkeikkaa.